Status Quo

I går vasket jeg ned leiligheten min, med hjelp av tre flotte damer. Hva gjør man uten slike mennesker? Det er noe av det verste med å flytte – forlate folk man virkelig liker. Er rart å skulle selge leiligheta, mitt første egne leilighetskjøp, og mitt aller første salg. Nervepirrende og spennende på samme tid! Nå som det praktiske stort sett er i boks, har jeg endelig tid til å lese litt igjen og jeg tenkte å si noe om hva jeg leser for tiden.

Pride and Prejudice av Jane Austen

Jeg tror det er tredje eller fjerde gang jeg leser denne boka. Min heftede utgave er sendt med flyttelasset, men e-boka får man lastet ned gratis fra Project Gutenberg. Historien kjenner jeg godt, tror aldri jeg blir lei boka.

Glass Houses av Rachel Caine

Dette er den første boka i en serie som heter The Morganville Vampires. Hørte om den første gang da en av de jeg følger på YouTube anmeldte den. Jeg ble nysgjerrig, og kjøpte e-boka da jeg var i Skottland i fjor sommer.

Dagene før mai av Sanne Mathiassen

Boka har jeg allerede snakket om i søndagssmakebiten.

We find ourselves av Robert Kirkman

Endelig! Dette er album 15 i tegneserien The Walking Dead, som jeg digger. Fikk lånt den med meg i dag, målet er å lese den ut før jeg reiser. Om jeg klarer det er en annen sak. Hvis ikke, er det ingen krise, jeg kan alltids levere den på mytt nye, lokale bibliotek.

Status Quo

Hva leser dere for tiden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *