Smakebit på en søndag

Klokka har tippet midnatt, og siden Mari allerede har postet sin søndagssmakebit, så skal jammenmeg jeg også gjøre det!

Jeg har ikke kommet så veldig mye lenger enn sist søndag. Det har egentlig ikke vært så mye tid til å lese, med ny jobb, utpakking og å finne seg til rette i ny by. Så jeg holder fortsatt på med Glass houses av Rachel Caine. Så langt liker jeg den kjmpegodt!

It occurred to Claire, as the door boomed shut behind her, that there were a couple of ways to interpret that, and one of them – the Texas Chainsaw Massacre way – wasn’t good. She stopped moving, frozen, and just looked around.

Sitatet er fra lokasjon 22. Men nå skal jeg krype under dyna med lesebrettet mitt og lese videre i boka…

24 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Stakkars Claire… Har dette noe med den grusomme Monique(?) å gjøre? Må innrømme at jeg ikke husker alle detaljene fra historien. Tusen takk for smakebiten, Elin 🙂 Det er godt å se at flere enn meg deler fra samme bok et par søndager på rad, jeg leser samme bok som jeg gjorde for 14 dager siden også.

        1. Hvis du vil vite hva jeg mente med det kan du sende meg en e-post, så tar vi det privat, slik at vi ikke ødelegger spenningen for andre. 😉 (Bare å flylle inn skjemaet på kontaktsiden).

          Ja, sørgelig, men sant… Livet først, så bøkene. Selv om det ikke alltid er like fristende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *