Smakebit på en søndag

Jeg forsøker å komme tilbake til lesemodus, men kjenner jeg fortsatt sliter. Målet er å bli ferdig med noen av de bøkene jeg holder på med, og jeg har faktisk fått lest litt i vampyr-boka Glass Houses, som jeg har hatt smakebit fra tidligere.

Smakebiten fra boka, som er skrevet av Rachel Caine, fikk meg til å smile stort. Forfatteren har vel kanskje fortsatt et noe gammeldags syn på biblioteker, sånn generelt, men dette avsnittet måtte jeg jo bare like! Du finner den på lokasjon 140.

Sitat

Flese smakebiter finner du hos Mari, som har bloggen Flukten fra virkeligheten.

7 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Jeg har ikke kjennskap til de ulike systemene man bruker på biblioteket, jeg… men jeg likte smakebiten for det, og jeg er spent på hva du synes om boka når du er ferdig 🙂 God søndag, Elin 🙂

  2. Kjempebra smakebit:) Liker også bokomslaget på boken, og er nyskjerrig på boken siden jeg liker vampyrer:) Noterer den ned:) Ha en fin søndagskveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *