Smakebit på en søndag

Hæ?! Er det søndag nå igjen? Hvor ble det av denne uka? Jo, den forsvant i fantastiske London-dager. Men nå er jeg hjemme igjen, det er søndag, og jeg suller i pysjen til langt på dag. Jeg har endelig plukket opp A Game of Thrones av George R. R. Martin igjen, i håp om å omsider komme meg gjennom hele boka. Liker den så langt, problemet ligger i at det stadig kommer andre bøker i veien… Dagens smakebit er hentet fra lokasjon 76.

He liked the way it looked, spread out beneath him, only birds wheeling over his head while all the life of the castle went on below. Bran could perch for hours among the shapeless, rain-worn gargoyles that brooded over the First Keep, watching it all: the men drilling with wood and steel in the yard, the cooks tending their vegetables in the glass garden, restless dogs running back and forth in the kennels, the silence of the godswood, the girls gossiping beside the washing well.

Flere smakebiter finner du hos Mari, som har bloggen Flukten fra virkeligheten.

7 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Åhhh, nå blusser aGoT – abstinensene mine opp igjen, og jeg har ikke lest bøkene en gang! Men seriens 1. sesong har jeg sett og forelsket meg helt i, og bøkene er bestilt. Jeg gleder meg!!

    God søndag, videre 🙂

  2. Bare vær tålmodig:-) Du kommer straks til det punktet hvor du ikke klarer å legge boken fra deg! Jeg er godt i gang med bok 2 og er helt fortapt:) Ha en fortsatt herlig kveld:-)

  3. Denne har jeg veldig lyst til å lese, men har ikke bestemt meg helt ennå. Det frister, det frister, og sånne fine smakebiter gjør at det frister enda mer!

  4. Lille Bran, en veldig fin figur! River litt i hjerterota når jeg leser den smakebiten. Jeg har også holdt på med boken i en evighet, men det er ikke fordi historien er dårlig. Jeg er litt over halvveis, tror jeg, lytter til boken på engelsk(og har ikke plukket opp iPoden på en stund).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *