Smakebit på en søndag

The Dead Girls' DanceDet er søndag, og søndag betyr smakebit! Som vanlig er det Mari som tar iniativet, og på hennes blogg finner du flere smakebiter.

Min smakebit er åpningen av bok The Dead Girls’ Dance, som er andre bok i serien «The Morganville Vampires» av Rachel Caine. Etter en del om og men fikk jeg omsider til å kjøpe den som e-bok, og siden klappet igjen boka Bli hvis du kan. Reis hvis du må. av Helga Flatland i ellevetida på kvelden (omtale kommer), startet jeg like godt på den.

Jeg har tidligere skrevet om den første boka i serien, Glass Houses. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke kommet så langt i denne boka, men forventningene er unektelig høye. Som jeg sa i omtalen min, avsluttet første bok på en måte som gjorde at jeg måtte lese bok nummer to. Kan tro jeg er spent! Men her er altså smakebiten:

The Dead Girls' Dance

12 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

 1. Helt tydelig at vi er inne i en vampyrbølge- og jeg har null erfaring med dem! Det bør jeg nok snart gjøre noe med… Takk for smakebiten!

  1. Jeg har likt vampytbøker så lenge jeg kan huske, og leste vampyrbøker lenge før det ble «in». Det er over 10 år siden jeg leste de tre første bøkene i Anne Rices vampyrkrønike, og før det leste jeg Dracula av Bram Stoker, så det er på ingen måte et ukjent fenomen for meg.

 2. Tusen takk for smakebiten:-) Husker jeg likte så godt coveret på den første boken..jeg har ikke lest noen av disse men min nysgjerrighet ble absolutt vekket.
  Mon tro om disse kommer ut på norsk? Ellers må jeg bare få lest den på engelsk.
  Ha en fin Søndag videre:-)

 3. Vampyrer! Sikle, sikle!
  Jeg kjøpte første bok i serien i julegave til søsteren min, så den har jeg store planer om å låne etter hvert… 😉

 4. Når en bok er avsluttet i en serie er spenningen ofte på topp, ja, og smakebiten din er unektelig spennende! Denne vampyr serien har jeg ikke hørt om før, så takk for tips 🙂

 5. Takk for smakebiter, er helt enig om at vampyrer er spennende:) Kunne tenkt meg å lese disse bøkene, særlig hvis de er lett lest på engelsk? (Er ikke en særlig god på engelsk). Ønsker deg en videre fin søndag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *