Jeg skal på bokbloggtreff!

Da er det i boks: Jeg skal på bokbloggtreff i Oslo 15. september. Jeg har meldt meg på, betalt deltakeravgift, får krasje på sofaen til kompisen min og har kjøpt togbilletter. Kan tro jeg gleder meg!

Det blir spennende å møte andre bokbloggere og dele erfaringer og idéer og sette fjes til kjente (og sansynligvis ukjente) navn. Og det er bare litt over to måneder til. Selve bokbloggtreffet kommer til å holdes i Gyldendals lokaler i Sehesteds gate 4, og vi har fått vite at det kommer til å bli et både sosialt og faglig opplegg. Noe mer enn dét vet jeg egentlig ikke, og er nok spesielt spent på det faglige. Etter å ha bokblogget i over 7 1/2 år er det klart man blir nysgjerrig på hva andre tenker rundt det man selv liker så godt!

Arrangørene har snakket om å kanskje gå ut og spise sammen på kvelden, men jeg er veldig usikker på om jegskal være med på dette. Ikke fordi jeg tror det vil være kjedelig, men fordi jeg gjerne kanskje muligens vil treffe noen venner når jeg først er i Tigerstaden. Jeg får se, trenger ikke bestemme meg riktig enda, regner jeg med.

Dette blir moro! Sees vi der?

10 kommentarer til «Jeg skal på bokbloggtreff!»

 1. Åhh.. kunne ønske jeg kunne komme.. Men tilmeldingsfrista er visst over og har ikke fått bytta vakta mi enda.. 🙁 Så blir nok ikke noe på meg.. Med mindre jeg får bytta og at de tillater ein sein etternøler 🙂

  Kos deg masse 🙂

   1. Ja.. skal prøve nå 🙂 hehe
    Bare høre med en kollega om hun kan jobbe.. Problemet med og bytte er at jeg allerede nesten jobber hver dag når hun vil bytte :/ Så må håpe på hun er i godt humør og kan ta den i stede..

    Men gir lyd fra meg om jeg kommer 🙂

 2. Har også meldt meg på, men takk for påminnelsen at jeg må betale også:) Hadde litt glemt det:) Blir morsomt å spennende å møte så mange medbloggere!:) Gleder meg!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *