Ny OBCZ i Hammerfest!

Gjenreisingsmuseet OBCZDe som har fulgt bloggen min ei stund vet at jeg flyttet fra Hammerfest for ca et halvt år siden. Som aktiv bookcrosser ønsket jeg flere medsammensvorne i byen mens jeg bodde der. Jeg forsøkte sågar å skape aktivitet både ved å invitere til et slags møte og opprette egen OBCZ på Galleri Verk. Jeg får fortsatt såkalte «release notes» på bøker som slippes fri i byen, og forleden dag så jeg at det ble sluppet fri en hel rekke bøker på Gjenreisningsmuseet. Jeg sendte avgårde en melding til hun som hadde sluppet fri bøkene, og det viste seg å være en person som var «ny i gamet». Siden jeg allikevel er i byen, la jeg turen innom for å kikke på sonen, og den er satt opp sentralt ved utgangen og lett å få øye på. Det er per i dag en kurv med bookcrossing-bøker, og er merket enkelt, men synlig. Dette gledet mitt bookcrossing-hjerte stort, og jeg krysser fingrene for at vi kan få et nytt aktivt medlem. Jeg har i hvert fall planer om å gjøre mitt for å motivere henne til å holde sonen levende!

Hvis du ønsker å besøke sonen, så befinner den seg altså på Gjenreisningsmuseet i Hammerfest, adressen er Kirkegata 21. Det ligger rett nedenfor kirka, og det skal godt la seg gjøre å ikke finne det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *