Smakebit på en søndag

Dead, undead or somewhere in betweenJeg holder på med samme bok som sist søndag. Ferie betyr tross alt ikke ubegrenset med lesetid, i hvert fall ikke når man er på besøk. Finnmarkssommer har en tendens til å by på innevær, men man forsøker dog være litt sosial. Treffer venner, slapper av og koser meg. Dagens smakebit kommer med andre ord fra samme bok som sist, Dead, undead or somewhere in between av J. A. Saare, og finnes på side 114.

The library was beautiful, quiet, and unlike the movie depiceted, the gohsts in residence left you alone. Most of them walked along the rows of desks, completely content in their own little universe. One in particular always roamed around in the McGraw Rotunda, fixated on the Moses mural. I dubbed her Zippo after Moses’s wife, Zipporah. I hoped I didn’t burn in hell for the blasphemy.

Som vanlig finner du flere smakebiter på bloggen Flukten fra virkeligheten. Jeg synes i hvert fall det er gøy å «smake» på bøker andre leser!

20 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Takk for herlig smakebit!:) Herlig med ferie i nord, ble ikke så mye lesning for min del eller da, men storkoset meg med det sosiale:) Det eneste negative med å være i nord er at knott og myggbestanden stiger og at de elsker meg:) Så ikke ut når jeg kom meg hjem igjen, hadde sikkert 15 stikk bare på den ene skulderen, hehe:) Kos deg videre med ferien og boka:)

    1. Hadde bare ei uke nordpå. Men skulle treffe venner, besøke kjemte plasser… Masse ting som skulle gjøres. Ble definitivt ikke mye lesing. Litt, men ikke mye. Legg til at jeg leser langsomt. Sånn er det noen ganger.

      Knott og mygg er det heldigvis ikke så mye av på kysten – den blåser vekk! 😉

  2. Så spennende! : ) Håper jeg får tid til å lese flere slike i høst. Takk for en fin smakebit~ Alltid koselig med ferie, ha det fint i nord! : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *