Smakebit på en søndag

Etter at jeg kjøpte meg en Asus Pad har det åpnet seg en ny verden av tegneserier for meg. Jeg har nemlig begynt å kjøpe digitale tegneserier, og leser for tiden The New Avengers : The Breakout. Det fryder meg at bildet er så skarpt, og at jeg kan forstørre opp bildene og se flere detaljer. Derfor blir dagens smakebit deler av en samtale melom Iron Man og Captain America. Rutene finnes relativt tidlig i boka.

The New Avengers. Sneak Peak.

Hvis du vil lese flere smakebiter, så finner du dem i bloggen Flukten fra virkeligheten.

24 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Det virker gøy å lese tegneserier, noe jeg er lite flink til å gjøre! Jeg fikk den siste boken om Nemi for noen uker siden og er spent på hvordan jeg liker å lese tegneserier, men jeg får hvertfall prøvd meg på det. Fin smakebit,Elin.
    Ha en fin dag videre!

  2. Så kult! Jeg er nok ikke så flink til å lese tegneserier, det går i Pondus og that’s it (men han er jo knakende morsom, da ;). Tusen takk for smakebiten, klem fra Anette 🙂

  3. Takk for smakebiten! 🙂 Leser lite tegneserier, blir som de over Nemi og Pondus:) Men det er jo morsomt, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke leser det mer:) Likte illustrasjonene, og de fine fargene på denne:) Ha en fin søndag:)

  4. Tack för smakebiten! Serier är alltid kul att läsa, men jag blev nog ändå mest nyfiken på Asusen. Har spanat lite på en sån, men inte riktigt kommit till skott än. Vad tycker du om den så här långt?

  5. Fekk veldig lyst på eit slikt abonnement, men det er alt så mykje eg ikkje får tid til å lese. Er glad i både litt lengre seriar og striper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *