Året er på hell…

Det er bare få dager igjen av 2012. Jeg har hele helgen fri etter først å ha feiret jul hos mor på Østlandet. Desember ble ganske travel. Siden jeg hadde satt livet mer eller mindre på pause før eksamen, skulle jeg rekke alt jeg ikke hadde rukket før eksamen i løpet av kort tid. For all del koselige ting, som kaffe og kino med venner, konserter og annet fint, men det ble litt hektisk.

Apropos eksamen. Rett før eksamen så jeg ca slik ut:
Panikk!
Rimelig panikkslagen og stresset. Jeg følte at jeg på langt nær hadde lest nok (klarte dessverre ikke å lese hele pensum), og da jeg fikk utdelt eksamensoppgavene var det bare å gyve løs på to av tre spørsmål. Valgte de to jeg trodde jeg kunne best. Det fikk briste eller bære! Etterpå var jeg usikker på hvordan det hadde gått, men da eksamensresultatet endelig tikket inn på torsdag (nesten ei uke etter sensurfrist) ble jeg glad: Ikke bare stod jeg på eksamen, men jeg fikk helt OK karakter også! Dette har gitt blod på tann, så jeg har bestemt meg for å ta et fag til våren også. Jeg har allerede bestilt pensumlitteratur: Sociology: Introductory Readings av Anthony Giddens og Philip W. Sutton. Kurset heter Samfunnsstruktur i endring, og jeg synes det høres veldig spennende ut!

Jeg fikk ikke så mange bøker til jul, men fikk tegneserien Captain America. Nå for tiden leser jeg mine Marvel-tegneserier på nettbrettet mitt, men jeg har ikke lest Captain America så langt, så det passer bra! De som kjenner meg godt vet at jeg har en svakhet for superhelter!

Håper jeg kan ta det bittelitt med ro i januar, og blant annet få litt mer tid til ting som dette:
Bok & varm sjokolade
Å sitte på kafé og lese bok og drikke noe varmt (her: varm sjokolade) er definitivt en av de fine tingene i livet!

6 kommentarer til «Året er på hell…»

  1. Godt at du ikke så slik ut i julen.Er det ikke fint at livet består av forskjellige sinnsstemninger? Stress og nervepress ene dagen og snill stund med kakao den andre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *