Smakebit på en søndag

Lese på kafé Jeg befinner meg i Wien. En svært kulturell by. Har vært på Mozarthaus, museer, klassisk konsert, sittet på kafé og generelt vært i ånd med byen. Som vanlig føler jeg at en langhelg er for kort tid til å oppdage en ny by, og jeg skulle helst hatt mange flere dager. Vi reiser hjem i dag, så etter å ha gått en liten tur i byen, har jeg satt meg på kafé for å lese. Etter noen hektiske dager kjenner jeg at jeg har behov for å senke skuldrene litt. Kaffe, kake og bok er perfekt søndagsaktivitet, og absolutt riktig ting å gjøre i Østerikes hovedstad!

Jeg holder fortsatt på med Beautiful Darkness av Kami Garcia og Margaret Stohl, og smakebiten er hentet fra lokasjon 56 i ePub-versjonen av e-boka.

By the time I made it to the shower, the hot water rolled off me, pushing everything away. Everything except the scar. I turned it up even hotter, but I couldn’t keep my mind in the shower. It was tangled up in the dreams, the knife, the laughter –

Lyst på flere smakebiter? Besøk Maris blogg!

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Åh,Wien kunne jeg tenkt meg å besøkt en gang! Høres ut som du har en perfekt stund på cafè bortsett fra at jeg hadde nok byttet ut kaffen med te. Tusen takk for smakebit og ha en fin tur hjemover!

  2. For en innledning – heldige du som er i Wien : ) Luksusfølelsen kom bare ved å lese om ditt «bokmoment» på kafé.

    Har ikke hørt om boken du leser tidligere – fikk lyst til å sjekke den ut, til tross for at jeg ikke er den som ivrer mest i forhold til å lese bøker på engelsk.

    Ha en fin søndag!

  3. Har hørt mye fint om disse bøkene, men jeg vet ikke heeelt om det er noe for meg. Smakebiten du har plukket ut får dog serien til å høres lovende ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *