Smakebit på en søndag

Her i Sandnes har vi full sommer. Det er ikke engang antydning til en sky på himmelen. Jeg har helt sikkert en million ting jeg burde gjøre inne, men har ikke det snev av dårlig samvittighet når jeg benytter godværet til å sitte ute på balkongen og lese.

AustenlandJeg er godt i gang med Austenland av Shannon Hale, som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Dagens smakebit kommer derfor derfra, og er hentet ganske tidlig i boka:

Each time, Jane’s heart banged, her skin chilled, and she clamped down on the distracting ache in her gut with a bowl of something naughty, like Cocoa Pebbles. That night she would dream of gentlemen in Abraham Lincoln hats, and then in the morning laugh at herself and toy with the idea of hauling those DVDs and all her Austen books to the second-hand store.

Of course, she never did.

Ønsker du flere smakebiter, ta turen innom Maris blogg. Der finner du mange!

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *