Boktre

Etter at jeg var ferdig med å bedrve valgkamp for partiet mitt i byen i dag, traff jeg Haugtussa. Vi er begge aktive når det gjelder bookcrossing, og dagens aktivitet var på alle måter i bookcrossing-ånden: Vi dro opp til Dalsnuten her i Sandnes for å lage boktre!

Mens vi stod og hang opp bøkene, var det flere nysgjerrige som kom bort og lurte på hva vi holdt på med. Noen ble overrasket over at vi ga bort relativt nye bøker, helt gratis. Noen tok sågar med seg bøker hjem! Jeg tror vi kommer til å reise opp til Dalsnuten igjen om ei stund for å henge opp flere bøker, og vi er spente på om vi får noen «journalinførsler» på bookcrossing-sidene på bøkene vi hang opp.

Disse bøkene ville være fri!
Disse bøkene ville være fri!

14 kommentarer til «Boktre»

  1. Artig! Sitter å høre på vind og formidabelt regn utenfor vinduene mine og kan ikke hjelpe for å tenke, regner det ikke der du bor?

  2. Wow, for en fantastisk ide!! Har mange bøker jeg kunne tenke meg å gi bort, og dette er jo en super måte å gjøre det på 🙂 Hva har dere hengt dem opp i? Det må jo være noe som er tett så de ikke blir ødelagt hvis det regner 🙂 Super blogg du har, forresten, her skal jeg absolutt titte innom flere ganger 🙂

    1. Vi hengte dem opp i noen ziplock-poser. Tidligere fikk vi kjøpt disse på «supply store» på bookcrossing-sidene, men de har desverre sluttet å selge dem. Håper de kommer tilbake. Jeg har heldigvis ganske mange igjen.

  3. Flott med et boktre! Bøker henger på grenene som frukter. Boktreet bærer frukter til kunnskap og gleder:-) Det er bare å plukke. Et slik tre skulle jeg gjerne ha i hagen min. (Kunnskapens tre).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *