Filmer jeg ser fram til!

Det lages ofte filmer som er basert på bøker. Noen gleder jeg meg til mer enn andre. Det kommer flere filmer av bøker jeg har lest framover, og noen ser jeg mer fram til enn andre.

Det er ganske nylig jeg fikk vite at City of Bones blir film. Jeg var allerede i gang med å lese den, da nyheten kom meg for øret. Jeg er spent på hvordan de skal få det hele til.

I desember kommer andre film om Hobbiten ut: The Hobbit: The Desolation of Smaug. Jeg likte virkelig den første filmen, og syntes de løste ting på en god måte.

En annen film som kommer ut i desember er Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Jeg bruker å si at boka er en godt fortalt skrøne, og jeg er spent på hvordan de skal klare å fange den inn som film.

Selv om jeg ikke var imponert over den første Hunger Games-filmen, gleder jeg meg til andre film kommer på kino. Jeg har et håp om at denne skal være hakket bedre, og ikke like overflatisk som film én. Perimeredato er satt til 22. november.

Ellers gleder jeg meg veldig til tredje sesong av Sherlock kommer. Her har jeg riktignok ikke lest bøkene, men serien har virkelig grepet meg, og er definitivt en av mine favorittserier for tiden.

Hva gleder du deg til?

4 kommentarer til «Filmer jeg ser fram til!»

  1. Jeg gleder meg egentlig til all of the above, men jeg har enda ikke sett den første hobbit filmen, så det må jeg gjøre noe med snart 🙂

    Ender’s Game er nok filmen jeg gleder meg aller mest til denne høsten. Ja, forfatteren av boken har mange forskrudde meninger om ting, men historien om Ender er allikvel fantastisk god.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *