Smakebit på en søndag

Det er ikke ofte jeg har tid og anledning til å subbe rundt i pysjen til langt på dag, men i dag har jeg tatt meg tid til det. I kveld har jeg middags- og teater-date med kjæresten min. Vi skal se Samuel Becketts Mens vi venter på Godot på Sandnes kulturhus, Riksteaterets oppsetning med regi av Bjørn Sundquist. Det gleder jeg meg veldig til!

Siden jeg har det veldig travelt med jobb for tiden, er det deilig å kunne bruke søndagsformiddagen til å høre på NRK Alltid klassisk på radio og lese under et pledd i sofaen. I dag leser jeg Sandman-tegneserieromanen World’s End av min helt Neil Gailman. Det vil si, jeg leser den omigjen. Det er lenge siden sist jeg slukte The Sandman-serien, og det er et varmt gjenmøte. Neil Gaiman er simpelt hen genial. Smakebiten finner du sånn ca halvveis i boka.

IMAG4285

Flere smakebiter finner du hos Mari.

18 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Høres ut som en herlig søndag!:) Elsker også de dagene man har tid å daffe rundt i pyjamasen og sitte å kose seg i sofakroken:) Likte smakebiten veldig godt! Har ikke lest noe av forfatteren enda, men jeg har allerede to av hans bøker i kikkerten. Så skal stifte et bekjentskap med han om ikke så alt for lenge. Ønsker deg en flott mandag også!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *