Smakebit på en søndag

Denne bloggen har nærmest ligget død de siste par månedene. Jeg har hatt lite overskudd til blogging, og egentlig til en del annet også. Det er nok en kombinasjon av mye jobbing og ting som har skjedd privat. Jeg har startet på et par-tre innlegg, men ikke helt klart funnet ordene. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise livstegn ved å poste en liten smakebit fra boka jeg leser nå: Finne ly av Aina Basso. Smakebiten finnes på side 15:

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014

Eg fyller to bøtter i bekken som renn mellom trea, ei i kvar neve. Det skumplar over på vegen tilbake, renn kaldt nedetter hendene. Eg tømmer dei i stampen. Svarten drikk lenge, før han rettar seg og lyttar, høyrer noko eg ikkje høyrer. Ei tid står still.

Som vanlig er det Mari som er vert for smakebitene, som faktisk leser samme bok som meg. Hun har heldigvis valgt en helt annen smakebit enn meg.

Jeg nærmer meg halvveis i boka. har ikke orket å lese så mye som planlagt i dag, siden jeg er nedsørpa i forkjøllse. (Jeg har ikke tid for dustete forkjølelser!) Men nå skal jeg lage meg en kopp te og lese videre. Jeg må bare snyte meg først…

7 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *