Bloggpause

Jeg har bestemt meg for å ta ei skikkelig bloggpause. Etter å ha bokblogget i over ti år, kjenner jeg at inspirasjonen og «orken» ikke er der, og jeg har kommet fram til at det beste er å ta ei pause på ubestemt tid.

Hvor lang pausen blir vet jeg ikke, men jeg regner med å være tilbake på ett eller annet tidspunkt. Inntil videre, vil jeg ønske dere alle god lesing – for selv om jeg tar ei pause i bokbloggingen, tar jeg ikke pause i lesingen!

God bok!

2014-12-02-pause

10 kommentarer til «Bloggpause»

  1. Betyr det ingen tvangslesingskafé også? Ikke det nei, det var da godt. For tvangslesing på kafé har jo ikke noe med blogging å gjøre 🙂 Forstår at du trenger pause i blogg – jeg har vært fraværende siden oktober pga altfor travel hverdag, men nå kjenner jeg lysten komme tilbake. Ligge på lading er ikke dumt! Nyt! Og god førjulstid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *