Julegavetips for bokelskeren: kul kopp

Der fleste bokelskere er etter min erfaring glade i varme drikker. Nå er vi dessuten inne i en årstid som trygler etter kvelder med varmt i koppen og ei god bok, gjerne med den lesende sammenkrøllet under et pledd på sofaen. Derfor synes jeg en flott gave til bokelskeren er en kopp med bokrelatert tema.

Jeg har etter hvert fått meg flere kopper med bokrelaterte tema, og akkurat nå synes jeg koppen på bildet er ganske genial. Termokopp i porselen holder kaffen min varm mens jeg glemmer meg bort med nesa i en god bok. Koppen er designet av The Bookish Dreams, som har flere bokrelaterte design, både på kopper, puter, mobildeksler, osv.

Nå skal jeg sette meg ned med en varm kopp kaffe, pepperkaker og ei god bok. Ha en fin kveld!

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

Dette innlegget er ikke på noen måte sponset, og koppen er kjøpt for egne penger.

2 kommentarer til «Julegavetips for bokelskeren: kul kopp»

  1. Så fin kopp! Sjekket siden, takk for tips.:) Her er det mye å ønske seg. Jeg fant ingen info om frakt, hvor mye betaler du som regel?
    Står fri frakt ut dette døgnet, men vet ikke om det også gjelder til Norge..

    1. De bruker ofte ha fri frakt til Norge, de gangene jeg har bestilt har det vært det. Og de har det faktisk ganske ofte. Nå før jul har de hatt flere ulike tilbud med gratis frakt i hele verden, men jeg ser det ikke står det akkurat nå. Vet ikke om det betyr at det kun er i USA eller til hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *