12 juleønsker: dag 1

Jeg skal forsøke meg på en utfordring på Instagram som heter «#12WishesBeforeChristmas». Hun som har utfordringen feirer 25. desember, som mange fra engelsktalende land gjør, så for meg som er norsk blir det jo ikke akkurat før jul å poste bilde 25. desember, men pytt. Selv om bildene postes på min Instagram-konto, tenkte jeg at jeg også skulle poste bildene her på bloggen.

Dag 1 er utfordringen «skal leses», samt at man skal fortelle 10 ting som gjør en glad og om et ønske for seg selv. Som dere ser av bildet skal jeg endelig lese Arv og miljø av Vigdis Hjorth, som har fått veldig mye skryt siden den kom ut. Jeg gleder meg virkelig til å lese den!

For å se hvordan jeg løser resten av utfordringen, må du sjekke det ut på min Instagram-konto.

Hvilken er den neste boka du skal lese?

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *