12 juleønsker: dag 7

Plutselig var vi halvveis (og vel så det?) i denne juleutfordringen! I dag er skal bildet være av «et julesangsitat + klokka» og ønsket skal gå til en yngre meg, samt meg selv i framtida! På bildet finner dere et lite utdrag fra en av sangene i julesangboka Når nettene blir lange, som ble utgitt av Humanist forlag i 2012. Denne inneholder julesanger uten religiøst innhold, og det synes jeg er ganske kult. Det er med andre ord ei bok som passer for alle!

Da jeg sang i kor var det mange som ble overrasket over at jeg liker julesanger, men det gjør jeg faktisk. Selv om jeg ikke feirer kristen «kristmesse», men hedensk midtvinter/vintersolverv (det heter tross alt «jul» på norsk!), så synes jeg det er mange fine julesangmelodier!

Liker du julesanger?

For å se hvordan jeg løser resten av utfordringen, må du sjekke det ut på min Instagram-konto.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *