12 juleønsker: dag 9

Dagens bilde i 12 juleønsker-utfordringer har tema «julesnøkule» og ønsket skulle gå til dagens verden. Nå har jeg kun denne ene snøkula med pingvinen i, men den passer jo godt, ikke sant? Pingvinen har både rød topplue og rødt skjerf!

Boka jeg har valgt er ei bok jeg tenkte passet å lese nå som det var jul, klassikeren A Christmas Carol av Charles Dickens. Det er nesten flaut å si det, men jeg har faktisk ikke lest noe av Dickens før! Historien kjenner man jo godt etter ulike filmer og sånn, men det er noe eget med å lese den selv.

Har du lest A Christmas Carol?

For å se hvordan jeg løser resten av utfordringen, må du sjekke det ut på min Instagram-konto.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *