Smakebit på en søndag

Jeg traff Peadar Ó Guilín på EasterCon påsken 2013. Vi stod og ventet på bussen som skulle ta oss til hotellet vi bodde på, og kom i prat. Den gangen ante jeg ikke at han var forfatter, det fant jeg først ut senere. Han har gitt ut bøker tidligere, men The Call er den første ungdomsboka han har gitt ut, og den kom ut i fjor. Her er en liten smakebit fra boka, og den er hentet fra begynnelsen.

So they tell her. About the Three Minutes and what has happened to her older brother. And she laughs, because that’s her nature and the whole situation is absurd. It’s one of her dad’s stupid pranks! Of course it is.

But they keep the horrible story going and the fear builds up and up inside her until she screams at them, hysterical, horrified, ‘You’re lying! You’re lying!’ She falls, her awkward left leg giving way.

Flere smakebiter finner du på bloggen til Mari.


Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. En blir jo nysgjerrig på de der tre minuttene 🙂 Jeg hadde ikke hørt om forfatteren tidligere, men jeg må se litt nøyere etter på Goodreads tenker jeg 🙂
    Ha en riktig fin søndagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *