Huset som fikk ben, del 2

Etter å ha skrevet det forrige innlegget mitt snakket jeg med min mor på telefonen. Det viste seg at hun hadde boka! Vi var siden på besøk hos henne, og nå sitter jeg her med et noe slitt eksemplar av ei bok som også var min mors favoritt da hun var barn.

4 kommentarer til «Huset som fikk ben, del 2»

  1. Kom nettopp over din interesse for Huset som fikk ben. Denne boken var den første jeg leste som barn midt på 50-tallet. Senere ble det høytlesing for mine barn (født 1974 og 76). Og i et anfall av nostalgi, leste jeg hele boken inn på video. Litt uhensiktsmessig format for bildene av en høytlesende «bestefar» er kanskje ikke spesielt interessante. Men lyden er jo der. Og historien fascinerer vel fortsatt?

  2. Det burde den, jeg likte den i hvert fall kjempegodt. Men lett å få tak i er den nok ikke. Og du skal ikke undervurdere verdien i innlesing av historien, kanskje Nasjonalbiblioteket i Rana er interessert i en kopi?

  3. En av mine kusiner hadde den boken og jeg lånte den mange ganger . Hun er nå død og boka ble nok ikke tatt vare på . Kunne tenkt meg et eksemplar da den var den første boka jeg leste som veldig liten pike , ca.7 år . Er det håp om å få kjøpt den noen steder tror du ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *