Nobelprisen i litteratur – en hjemmeside.

Nobelprisen i litteratur har en egen hjemmeside. Det bør strengt tatt kanskje være en selvfølgelighet, men personlig hadde jeg faktisk ikke forventet meg det, av en eller annen grunn jeg ikke helt kan forklare.

På hjemmesiden, som er på engelsk, kan man lese om de forskjellige forfatteren som har fått denne jeve litteraturprisen, artikler skrevet både av litteraturnobelprisvinnere og andre inviterte forfattere, og man finner også en pedagogisk del, med spill og liknende.

Siden er pent designet, og jeg synes det er forholdsvis enkelt å navigere seg rundt. Ved å gå inn på den pedagogiske delen finner man en side hvor man skal kunne høre på deres «Nobel litteraturradio», men denne krever Shockwave Player 8, noe jeg synes er en stor bakdel. De burde heller ha satset på et mer standarisert format, slik at også de av oss som ikke har Shockwave Player 8 kan høre på denne radioen. Ellers finner man spill, som «finn forfatteren», som jeg syntes var morsomt. Et annet morsomt spill på siden er et spill basert på boka Lord of the Flies.

Alt i alt en lærerik og morsom litteraturside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *