Homo/hetero – Nils Axel Nissen

I dag leste jeg ut boka Homo/hetero av Nils Axel Nissen. Etter min mening en bok de fleste kunne hatt nytte av å lese. Dette er en debattbok som setter lys på flere negative sider ved det heteronormative samfunnet, og prøver å bryte ned en rekke fordommer.

Jeg er generelt inne i en fase hvor jeg hungrer etter litteratur som omhandler temaet kjønn og kultur og alt som kommer med dette. Jeg vet det finnes en rekke interessante bøker der ute, og jeg er herved på jakt etter mer god litteratur som kan tilfredsstille min hunger… 😉

2 kommentarer til «Homo/hetero – Nils Axel Nissen»

  1. Det er første gang jeg er inne på bloggen din, så jeg vet ikke hva du har lest. Selv leser jeg Middlesex nå, og hvis du ikke alt har lest den, tror jeg nok den vil falle i smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *