IBBY Norge jubilerer!

IBBY Norge, en frivillig organisasjon som jobber med å spre kunnskap om barne- og ungdomslitteratur, ble stiftet i 1956, og 15. september feirer de sine 50 år med fest og seminar. Dette finner sted 15. september 2006, altså i morgen, på et sted som heter «Halvbroren» i Observatoriegata 2, Oslo (vis-à-vis Solli Bowling).

Seminaret er gratis, og man trenger ikke melde seg på. Det starter kl. 12, og programmet virker spennende, med bl. a. Ragnar Aalbu, som har skrevet bøkene Fokus på ku og Grundig om gris, billedbøkene som nok er minst like egnet for voksne som for barn (de er fulle av referanser en del barn nok ikke plukker opp, men som er hysterisk morsomme for voksne).

På kvelden blir det fest, men påmeldingsfristen gikk ut 1. september, så hvis man skulle ha ønsket å være med og spise middelhavsbuffet, så har nok det toget gått.

Jeg skulle gjerne ha blitt med på seminaret, men jeg vet rett og slett ikke om jeg får tid, siden jeg skal i et jobbintervju klokka 10. Men kanskje man kan snike seg med underveis? Får se hva det blir til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *