Bortenfor bøkene av Ellen Bergheim

Bortenfor bøkeneNoen ganger er jeg «lettvin», som Maren bruker si. Som i går, da jeg var på biblioteket og fant en ny tegneserie med navn Bortenfor bøkene. Jeg innrømmer det gjerne: det var tittelen som gjorde det. En tegneserie kan ikke hete Bortenfor bøkene og bare bli stående. Det sier seg selv, jeg måtte låne den!

Denne tegneserien handler om ei jente som reiser til hytta med sine foreldre. En morgen drar hun på skitur, og på denne turen kommer hun over et merkelig, lite hus oppe i et tre. I huset bor det en snakkende katt, som forteller at den egenlig ikke bor alene, men at den eldre dama hun bor med har gått seg vill i ei bok. Jenta plukker opp boka, som ligger på gulvet, leser i den sammen med katten, og plutselig befinner hun seg i en krigsherjet verden.

Bortenfor bøkene har en enkel strek, men jeg synes alikevel tegningene var veldig fine. Jeg liker også idéen bak historien, men synes nok kanskje den kunne både vært lengre og mer utfyllende. Men definitivt en god idé og en søt historie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *