Jeg har blitt intervjuet!

I år, som i fjor, stiller jeg som workshopleder i litteratur på Skeiv Ungdoms festival Jafnaðr. Dette er en slags frivillig jobb som samtidig blir litt ferie. Det høres kanskje underlig ut, men sånn er det nå en gang. Jeg gleder meg veldig, og vet at jeg snart må sette i gang med seriøse forberedelser. Har planer om å la de unge håpefulle få lese noen noveller og tekster, for så å gi dem spørsmål i forbindelse med disse. Det kan være moro å diskutere slike tekster, i hvert fall hvis deltakerene viser engasjement, noe de definitivt gjorde i fjor.

Folkene bak festivalen har intervjuet meg i forbindelse med workshopen min. Må innrømme at jeg syntes at det var en del vriene spørsmål å svare på, men det var litt gøy også. Et av spørsmålene jeg fikk var hvilken sommerfugl som var min favoritt. Jeg tillot meg å tolke det ganske fritt, og ga et litt (kanskje) annerledes svar.

Bare én annen workshopleder har blitt intervjuet så langt, men det kan være at det blir lagt ut et nytt intervju i dag? Hvem vet? (Ikke jeg, i hvert fall). Skal bli gøy å lese hva de andre workshoplederene har svart.

Intervjuet kan leses på festivalens hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *