Bøker på kryss og tvers.

En av grunnene til at det har vært så stille fra min kant i jula, var at jeg var med ei venninne på tur i jula. Vi bruker dra på en liten jentetur hver jul, og i år, som to foregående år, gikk turen til London.

Akkurat som meg holder også hun på med BookCrossing, og vi hadde på forhånd vært i kontakt med noen engelske BookCrossere og fått til et lite treff. Treffet ble kjempekoselig, og selv om vi nok hadde som mål å legge fra oss noen bøker, endte vi begge med å i stedet ta med oss enda flere bøker hjem…I London har de treffene sine på pub.

En av bøkene jeg hadde med meg var Lady and the Unicorn (som jeg skal blogge aldeles straks). Denne boka hadde jeg plukket med meg fra sona vår i Oslo, og kom dit helt fra Italia! En annen morsom ting med BookCrossing: man kan følge med på hvor bøkene har vært tidligere. Reisende bøker er kjempemoro!Bok på tur.

Regner med at jeg også på neste tur får BookCrosset litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *