Så mange bøker, så liten tid…

Og igjen har Theme Melck klart å inspirere meg til et blogginnlegg. Denne gangen om leselyst og det å få lest bøker.

Jeg sliter med samme problem som nok mange andre bokelskere der ute: Det er så ufattelig mange bøker man gjerne skulle ha lest! Dessverre rekker jeg ikke lese alle bøkene jeg har lyst til å lese. Selv om jeg leser mer enn mange andre jeg kjenner, så er det alltid et hav av bøker der ute jeg så gjerne også skulle ha lest. Sånn er det bare. Så mange bøker, så liten tid, som en eller annen sa en gang.

Når det er sagt: Plager dette meg? Ja og nei. Jeg sier «ja» fordi jeg selvsagt så gjerne skulle ha lest disse bøkene, men på den annen side må jeg også si «nei» for det står for meg som det rene mareritt å en dag stå der uten ei eneste bok jeg har lyst til å lese. Jeg er for avhengig av bøker til å skulle kunne forestille meg et liv uten.

Det koker med andre ord ned til dette: Heller for mange bøker man ønsker å lese, enn for få.

Én kommentar til “Så mange bøker, så liten tid…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *