Eg kan fly!

I kveld har eg vore på teater! Vi kjenner vel alle den lille guten som aldri ville bli vaksen? Eg har sett han! På Det Norske Teateret går no dei aller siste framsyningane av Peter Pan, og eg er så glad for at eg endeleg fikk sett han.

Peter PanVi hadde plassar heilt framme på andre rad, og det var verkeleg ein framifrå stad å sitte. Vi fikk nok med oss ein del dei lengre bak gjekk glipp av.

Eg er ikkje heilt sikker på kva tid eg sist las Peter Pan, men det var etter at eg vart vaksen. Det er ei fascinerande og herleg historie. Eg trur eg skal legge meg og sove. Og når eg søv, då skal eg drøyme om Aldriland!

7 kommentarer til «Eg kan fly!»

  1. Så denne forestillingen før jul, og hadde plass langt bak. Men det var en flott opplevelse.
    Har funnet ut at mine tre siste teaterbesøk har vært musicals … og jeg hater musicals.

  2. …og sjølvsagt har eg også sett denne. Var nok ikkje på same forestilling som deg, men dog…

    Eg trur, eg trur på fear! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *