Naken mann drepte neger med øks…

Dagbladet kan virkelig det der med snodige overskrifter. Ta bare en av dagens på deres nettutgave: «Bond slåss mot halvape og farmasøyt». Jeg innrømmer at jeg hevet et øyenbryn.

Artikkelen handler om Sebastian Faulks nye roman, Devil May Care, som kommer ut i morgen. Avisa skriver også følgende om boka:

«Den britiske avisa Telegraph skriver at handlinga i «Devil May Care» er lagt til 1967 og den kalde krigen. I løpet av historien er James Bond innom Midt-Østen, Paris og London, slik byen framsto i de svingende sekstiåra – med yoga, hippier, marijuana og det som måtte høre til.»

Når det er sagt, dette er neppe ei bok jeg kommer til å lese. Har en følelse av at den ikke er helt min kopp te, som britene sier.

5 kommentarer til «Naken mann drepte neger med øks…»

 1. så flott å vite!
  Du har virkelig gjort min tilværelse rikere:)

  Men seriøst:
  Hva syns folk om personlige, ikke-tematiske blogger?
  Hvor interessant er det å vite hvorvidt en ukjent, og da sannsynligvis for leseren, totalt ubetydelig person, liker det ene eller andre?
  Hva ligger bak fascinasjonen?
  Eller har jeg misforstått alt?
  (Det hender jo igrunn oftere enn jeg liker:)

  Ellers må jeg si at jeg har fått endel bokanbefalinger her. Alltid greit å oppdage nye verk:)

 2. … og jeg liker godt personlige blogger, bare så det er sagt. 😉 Bokanbefalinger er en fin ting, det er så mange bøker der ute og altfor lite tid.

 3. Reggie Golb: Tja, personlig synes jeg de personlige bloggene gir mer. Blir innleggene for upersonlige synes jeg ikke de gir så mye. (Men denne bloggen er definitivt tematisk.)

  lothiane: Den fikk meg definitivt til å trekke på smilebåndet! 🙂 Og jeg synes også det er moro å se hva andre måtte mene om bøker, både de jeg har lest, og de jeg ikke har lest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *