Bakgårdssalg…

Hei på deg..

Du må synes det er merkelig eller kanskje ikke å få en henvendelse fra en vilt fremmed med spørsmål om BAKGÅRDSSALG ;)..

Vel, jeg har nå snart gått igjennom det som er av sider på nett men finner ingen info om når bakgårdssalgene går av stabelen denne høsten…I fjor kom jeg bare tilfeldigvis over de og gikk euforisk derfra med flere poser…JEG ELSKER BØKER..

(…)

På min jakt kom jeg over din side..du hadde veldig oversikten kunne jeg se over fjorårets salg, med tider, dato og adresser.. Kunne det være slik at du også hadde oversikten og ville dele denne i år også?

Da hadde jeg blitt kjempe glad!!!

Fin side du har !

Klem fra [avsender].

Hei!

Det er alltid veldig hyggelig med slike overraskende e-poster, og enda hyggeligere når noen liker bloggen min. Tusen takk til deg!

Jeg har vært i kontakt med Aschehoug, og det viser seg at det i år ikke vil være noe vanlig bakgårdssalg. I følge hun jeg var i kontakt med ville det istedet komme et annet tilbud på deres nettside, men at listen ikke var klar enda.

Dette er i skrivende stund alt jeg vet, så jeg regner med at det bare er å følge med på deres hjemmesider for å se hva som skjer videre.

Lykke til!

Én kommentar til “Bakgårdssalg…”

 1. Så ikke om dette var for i år, 2010, men her er i alle fall åpningstidene på bakgårdssalget til Aschehoug i Sehesteds gate 3:
  Torsdag 2. september: 11-18
  Fredag 3. september: 11-18
  Lørdag 4. september: 11-16
  http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=151254424885551&index=1

  Dessuten er det bakgårdssalg hos Tronsmo bokhandel i Kristian Augusts gate 19:
  Torsdag 26. aug. 11-18
  Fredag 27. aug. 09-18
  Lørdag 28. aug 10-16
  http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=138201386201687&index=1

  Og ikke minst i bakgården til Pax forlag i Huitfeldts gate 15:
  Torsdag 9. sept. 11-19
  Fredag 10. sept. 11-18
  Lørdag 11. sept. 10-15
  (med forbehold om at tidene ikke er helt spikra)
  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=117598130900&v=info&ref=ts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *