Foredrag med Thomas Hylland Eriksen på Grünerløkka bibliotek.

I morgen, 17. september, har man sjangsen til å møte professor, sosialantropolog, forfatter og samfunnsdebattant Thomas Hylland Eriksen på Deichmans filial på Grünerløkka. Her vil han blant annet snakke om sin nye bok Storeulvsyndromet. Forlaget sier om boka:

«Vi lever i paradiset, men likevel klager vi. Overfloden har ikke gjort oss lykkelige. I denne originale boken kombinerer Thomas Hylland Eriksen vitenskapelige funn, historier fra skjønnlitteraturen og personlige anekdoter i et forsøk på å finne ut hva som gjør livet verdt å leve. Ideene i Storeulvsyndromet er både gjenkjennelige og overraskende, og bakenfor ligger et politisk sprengstoff som vil måtte få konsekvenser for livet utover i det 21. århundret.»

Arrangementet starter klokken 19, og er gratis.

3 kommentarer til «Foredrag med Thomas Hylland Eriksen på Grünerløkka bibliotek.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *