Mens vi venter på Phenomena 6…

Jeg må innrømme at jeg ikke vet når Phenomena 6 kommer ut, og muligens vet ikke forfatteren selv det heller. I mens kan vi kose oss med et klipp hvor Ruben Eliassen leser høyt fra Phenomena 4: Utfrielsen.

15 kommentarer til «Mens vi venter på Phenomena 6…»

 1. Vet du om boka kommer i år?
  dritbra bøker og jeg håper at den neste kommer snart………………………………………….

 2. Kjempebra bokserie!! Håper bok nr. 6 kommer ut snart. Har lest hele serien 11 ganger nå. Ble ferdig med bok 5 (for 11. gang) i går. Jeg tipper Ruben Eliassen skårer høyt på de beste forfattere i Norge

 3. jo det kommer nok uansett en ny bok. Har ikke lest serien på over år, men selv om sha’ra dør, kommer nok Alk og Ilke til å fortsette profetien. Ingen andre bok slutter så brått, og Ruben hadde fått SYKT mye kritikk for å bare drite i å lage en fortsettelse på en så suksessfull serie.
  Bare tenk på alle andre fantasy bøker… Alle ender godt, så de kommer nok til å klare å oppfylle profetien på noen måte.

 4. Jeg kan alle namnene i hele boksamlingen omtrent!
  og jeg syntes det er den kuleste bokserien i verden,
  men jeg bare venter på at det kommer en bok nommer 6 i butikkene!

 5. Jeg bare elsker Phenomena!! 😛 Først likte jeg ikke bøker, men ikke bare det, jeg likte ikke å lese. Jeg bestemte meg at NÅ måtte jeg begynne å lese. Jeg satte meg inn i en krok og tvang meg selv til å lese. Og jeg begynte å like det, eller jeg begynte å ELSKE det. Og nå, nå leser jeg bøker på 1000 sider 😀 Tak Ruben Eliassen, bøkene dine er best!!!! Gleder meg til 6-ern. Den heter «Trollmannen» eller «Kampen om Aldra». Håper den er på flere enn 300 sider 😛 😀

 6. har lest hele serien minst 10 ganger, har også lest de andre bøkene av r. eliasen. venter i spenning på phenomena 6 og følger spent med. håper dne blir like bra og spennings vekkende som de andre 5 bøkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *