Ekstra tid for hånden?

Nå får tydligvis den avtroppende presidenten i USA mer tid for hånden, han skal nemlig skrive bok:

«I januar er han ferdig som president, og flytter hjem til Texas. Hva skal George W. Bush bedrive tiden til da?

Skrive bok, sannsynligvis. Det fortalte Bush til CNN tidligere denne uka.

(…)

– Jeg vil at folk skal vite hvordan det var å ta noen av de avgjørelsene jeg måtte ta. Jeg har hatt en presidentperiode der jeg har vært nødt til å ta noen tøffe valg, og jeg vil at folk skal vite sannheten om hvordan det er å sitte i det ovale rom, sa Bush til CNN.»

Jeg skal ikke påstå at jeg holder pusten i spenning. Det første jeg tenkte var vel heller i retning «Bush?! Bok?!» Beklager å måtte si det, min tiltro til den mannen når det gjelder det litterære er vel heller liten…

3 kommentarer til «Ekstra tid for hånden?»

 1. Tja, at Bush sier at han skal skrive en bok er vel et overstatement. Jeg ser for meg følgende prosess;

  1) Noen tolker bokstavene (ordene hvis du tar hardt i) som komme ut av munnen hans.

  2) Noen (prøver) å gi disse ordlydene mening (dette er den vanskelige delen).

  3) 1000 aper med hver sin Remington skrivemaskin får det ut på papir.

  4) Bush betaler en forlegger til å gi ut «boken» (og ja, jeg vet at det er en fornærmelse å regne når man kaller dette en bok (derav «»))

  Dette er slik jeg ser for meg denne prosessen 🙂


  RG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *