Må ha den, bare MÅ ha den!

The tales of Beedle the BardI går kom J. K. Rowlings nye bok ut. The tales of Beedle the Bard er ei eventyrbok som spilte en sentral rolle i Harry Potter and the Deathly Hallows. Dagbladet.no skriver at boka er en gave til alle Harry Potter-fans.

«Enkelte anmeldelser har dukket opp allerede. De er positive, men understreker at den nye boka først og fremst er skrevet for lesere som allerede har pløyet gjennom de sju bøkene i Potter-serien.

(…)

Boka utgis av Rowlings egen veldedige organisasjon, Children’s High Level Group, som får alle royalty-inntektene av salget.»

The Associated Press’ Deepti Hajela er også begeistret for den nye boka:

«If anything, the new book shows us Rowling hasn’t lost her touch since finishing her series. It’s all here — cleverly written stories, little details that add to the enjoyment of readers who spot them, deeper points about the choices people make and their consequences. The yarns are ostensibly meant to be read by wizard children, so they’re short, but they don’t lack for action, or in some cases, rather gruesome imagery and some violence. Apparently wizard children are a hardy bunch.

This isn’t a full-length book, though, so it doesn’t have the depth and emotional heft that were the hallmark of the series. But it really is a gift to fans. It rewards them for their dedication to the world of Harry Potter by giving them more glimpses into that place. Dumbledore’s commentary is a particular pleasure, especially when he recounts details that make certain aspects of the series a little clearer.

Fans saddened that the series had to end will now have a reason to smile a little.»

Jeg gleder meg til å lese denne boka, og har store planer om å ta meg en tur på bokhandelen for å kjøpe boka i løpet av helga…

2 kommentarer til «Må ha den, bare MÅ ha den!»

  1. Selv bestilte jeg boka direkte fra Amazon.co.uk og gjett om det var kjapp levering! Kunne hente den idag, og må si det virkelig var lekkert utført (snakker om Collector’s edition-utgaven) så skal kose meg i julen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *