Bøker jeg har lest.

Jeg føler meg litt «skrivetom» for tiden, så det kommer ingen bokomtale fra meg med det aller første, til tross for at jeg har startet på en. Den kommer nok, med tid og stunder, men jeg tror ikke det kommer noen med det aller første.

I det siste har jeg blant annet lest bok nummer to og tre i Twilight-sagaen, som jeg synes er veldig spennende. Jeg er i gang med bok fire, men venter på at mitt eget eksemplar skal dumpe ned i postkassa. Den jeg leser i nå er biblioteket sin.

Av krim (førpåskekrim?) har jeg lest Kari Fossums Elskede Poona, som jeg tror må være den merkeligste krimen jeg har lest noen sinne. Jeg ble sittende igjen som et spørsmålstegn da siste setning var lest, og jeg lurte nesten på om jeg hadde misforstått noe, uten at jeg skal gå nærmere inn på hva og hvorfor. Kan jo hende noen ikke har lest boka, men gjerne vil.

I dag leste jeg ut Jeg vil synge deg stille sanger av Linda Olsson. En lavmælt og vakker bok. Jeg vet at flere andre bloggere også har lest boka, og mange likte den også. Jeg tror nok ikke jeg har noe å tilføye i diskusjonen.

Sånn cirka slik er ståa her i huset. Det leses, og jeg koser meg med det.

Én kommentar til “Bøker jeg har lest.”

  1. Jeg har endelig, ENDELIG begynt å like å lese igjen. Etter å ha pløyd gjennom Marian Keyes-romaner for ørtende gang (har bare klart å lese kjente og kjære ting siden november), har jeg nå begynt på The House At Riverton, som jeg liker kjempegodt så langt. Juhu! Så får jeg se om jeg også får begynt på Breaking Dawn etterhvert. Jeg er veldig glad for at det er flere enn meg som digger serien, i det siste har stort sett alle (voksne, vel å merke) jeg har vært borti hatet den intenst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *