Dr. House kommer med krim på norsk!

Hugh Laurie, som spiller House i TV-serien med samme navn, er ikke bare skuespiller – han er forfatter også! Og nå debuterer han med krim på norsk VG kan fortelle at som kom ut på engelsk i 1996 (!) skal hete Våpenhandleren, og handler intet ringere enn om «den godhjertede leiemorderen Thomas Lang.»

«Det er Juritzen forlag som gir ut Hugh Lauries debutroman, og det takket være en tilfeldighet.

– Vi fikk rett og slett en e-post fra en person som hadde lest boken på engelsk, og som ikke kunne skjønne at ingen hadde utgitt den på norsk. Vi sjekket det ut, og kjøpte rettighetene, forteller forleggeren.

Han karakteriserer boken som en sjelden kombinasjon av veldig spennende og veldig morsom.»
VG

3 kommentarer til «Dr. House kommer med krim på norsk!»

  1. Artig å høre at han er forfatter også, og det er positivt at Heidi kommenterer at hun ikke leser så mye krim men likte denne, for jeg er heller ikke spesielt interessert i krim, men kunne tenke meg å lese denne. Se om han duger som forfatter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *