Skal ikke støve ned i hylla!

Det begynner å bli ei stund siden jeg gikk til innkjøp av boka Dead until dark av Charlaine Harris. Jeg har dessverre ikke rukket å lese den enda, og jeg er redd for at jeg ikke rekker det på denne siden av sommeren, men den skal definitivt leses! Det blir spennende å se hvordan boka er i forhold til True Blood, TV-serien som bygger på bøkene. For jeg må innrømme at jeg er blant de mange som ble helt hekta på denne TV-serien om vampyrer i sørstatene i USA. Jeg ville kanskje ikke anbefalt den for sarte sjeler, men for de av oss som digger vampyrer er den midt i blinken!

I følge Dagbladet.no ligger bokserien, som denne boka er den første i, nå på toppen av bestselgerlistene i USA denne uka. Jeg må innrømme at jeg håper serien blir oversatt til nosk, da kommer jeg definitivt til å kjøpe den inn til biblioteket!

3 kommentarer til «Skal ikke støve ned i hylla!»

  1. Oj, det høres ut som ei bok jeg må skaffe meg! Jeg og likte serien, selv om Buffy nok traff mere. Ser fram til at serien fortsetter, den er skikkelig underholdende for meg som er ganske nyfrelst vampyr-fan. 🙂 Også gleder jeg meg til å få de to bøkene jeg har bestilt av Ajvide Nyqvist, etter å ha lest La den rette komme inn og Håndtering av udøde. Fantastiske bøker!

  2. Iflg Steinar er serien temmelig forskjellig fra bøkene. Rollefigurer er lagt til eller har byttet plass osv. Men det må man jo regne med. Skal lese bøkene etterhvert jeg også, evnt høre på lydbok (innleseren har visstnok veldig kul sørstatsdialekt!).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *