Husk Selma!

Ikke glem andre, og siste, del av miniserien om Selma Lagerlöf i kveld, folkens! Klokka 21.30 på NRK1. Dette har jeg gledet meg til ei hel uke!

Svensk dramaserie. (2:2) 1909: Fjorten år er gått, og Selma skal som første kvinne noensinne ta imot Nobelprisen i litteratur. Hun har fått oppfylt sine drømmer én etter én og er nå en skattet og verdensberømt forfatterinne. På nobeldagen er stadig hennes livskamerat Valborg Olander ved hennes side. Men så dukker Sophie opp, og et trekantdrama innledes mellom de tre kvinnene, en kamp om Selmas kjærlighet. Samtidig trer en skygge fram fra fortiden som truer med å offentliggjøre hemmelige brev mellom Selma og Sophie, noe som skulle skandalisere Selma for allltid. Med Helena Bergström, Ingela Olsson, Alexandra Rapaport, Sonja Richter, Martin Wallström, Maria Hörnelius m.fl. Regi: Erik Leijonborg. (NRKs nettsider)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *