Reality-stjerne topper boklister.

OK, jeg innrømmer det: Jeg har aldri hørt om Lauren Conrad. I dag har jeg lært at denne unge kvinnen på 23 har vært med i et reality-program som heter «The Hills», men at hun nå gjerne vil bli kjent for noe annet. Hun har derfor skrevet bok, forteller Dagbladet.no:

Boka hennes «L.A. Candy» har toppet The New York Times´ bestselgerliste over bøker for barn.

Boka er skrevet for tenåringer, og handler om en ung kvinne som lever i Los Angeles, og som blir oppdaget til sitt eget realityshow.

Romanen har toppet bestselgerlista i to uker, melder AP.

– Boka er veldig lik min livsstil. Men alt som skjer i boka, er funnet opp, sier Conrad.

Det står ingenting i artikkelen om boka selger fordi den virkelig er ei god ungdomsbok, eller om det er fordi hun har et kjent navn. Fordommene mine sier at det kanskje kan være på grunn av det siste…

4 kommentarer til «Reality-stjerne topper boklister.»

  1. Jeg følger sånn halvveis med på the Hills,og kommer til å lese denne. Visste ikke at hun skrev bok, men hvorfor ikke.

  2. Jeg har sett et par episoder av de Hills-greiene og synes det var grusomt kjedelig – stort sett satt de bare i en sofa og klagde over nåværende og tidligere venner/venninner/kjærester/ekskjærester, eller så var de på et party de måtte forlate etter ti minutter fordi noen de var blitt uvenner med også var der… Får håpe for forfatterens skyld at hun har klart å gjøre boka litt mer spennende enn det jeg så.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *