Folkets krimfavoritt.

Folket har talt: Det er Jo Nesbøs Harry Hole som har gått av med seieren som folkets krimfavoritt. Tre av Nesbøs Harry Hole-bøker troner Dagbladet.nos liste over krimfavoritter som folket har stemt på. Jo Nesbø var faktisk blant min stemme, men så savnet jeg muligheten til å stemme på noen bøker som faktisk ikke fantes blant valgmulighetene, som Enhjørningen av André Bjerke, som definitivt er min norske krimfavoritt.

Jeg må innrømme at jeg er noe lettet over at ikke Unni Lindell klarte å karre til seg en topplass. De av dere som kjenner meg godt eller har fulgt bloggen min ei stund vet jo hva jeg mener om hennes krimbøker…

Så, en hjertlig gratulasjon til Nesbø som karret til seg 1. – 3., delt 4., 6., 8., 9. og 13. plass.

4 kommentarer til «Folkets krimfavoritt.»

  1. Har ingenting imot Harry Hole..leser ikke så mye ren krim,men Harry Hole går rett hjem:)

  2. Jeg har ikke fulgt såååå lenge med på bloggen din, så vil gjerne at du opplyser meg i korte trekk hva du syns om Lindell sine krimbøker? 🙂

    Jeg leser «Mørkemannen» av Unni Lindell nå. Kan ikke si at jeg er fryktelig imponert. Cato er en dust også forøvrig. Haha.

  3. Jeg har lest hennes tre første krimbøker for flere år siden og ble litt lei. Jeg har lest en del mer krim etter det og hun er ikke blant mine favoritter, ei heller Cato Isaksen. Harry Hole liker jeg bedre selv om han også roter det til for seg. Jeg synes det var rart at ikke flere av Karin Fossum var med på folkets liste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *