Lindell fortjener ikke plass på lista!

Som tidligere nevnt har Dagbladet.no kåret Norges beste krim. Nå skal en rekke kjente kritisere juryen for at Unni Lindell ikke er med på lista over Norges 25 beste krimromaner gjennom tidene.

Men flere forfattere Dagbladet har vært i kontakt med, er overrasket over at ikke Lindell står på juryens liste.

– Jeg syns det er veldig rart. Unni Lindell er høyt elsket som krimforfatter, sier forfatterkollega og venninne Anne B. Ragde.

Også Jan Kjærstad etterlyste Lindells navn da han leste lista.

Dagbladet.no

Personlig er jeg ikke overrasket. Det begynner å bli en stund siden jeg skrev om min opplevelse av å lese Nattsøsteren, men jeg anser det fortsatt for å være en av de verste leseopplevelsene jeg har hatt. I mine øyne er det ingen ting som tilsier at Lindell skulle fortjene en plass på lista.

6 kommentarer til «Lindell fortjener ikke plass på lista!»

  1. Helt enig! Ha’kke lest en eneste krimbok av Lindell men på bakgrunn av de barne- og ungdomsbøkene jeg har lest av samme dama har du HELT sikkert rett! Ellers gir jeg blanke i hele den derre lista! Fortsatt god sommer 🙂

  2. Jeg synes Lindell gir meg både spenning og kos (har lest alle hennes krimbøker), og det er vel det jeg forventer av en krimbok. Jeg liker veldig godt ungdomsbøkene hennes også. Men det er såklart ingen som kan være enige om en slik liste (som jeg forøvrig ikke har giddet å sjekke ut engang, hmm).

  3. Så enig, så enig, har også lest én bok av Unni Lindell, og det ble den siste. En av de verste leseropplevelsene jeg har hatt, ja. Hun har ingenting på en topp 25-liste å gjøre, neppe heller en topp 100-liste.

  4. Lister er morsomme! Og kan være med på å skape blest om bøker. Jeg har for eksempel tenkt å lese en av de som var på lista, Bortreist på ubestemt tid. Fikk også lyst til å lese Jernvognen. Hadde aldri kommet på det uten denne kåringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *