Alice i Eventyrland kommer som film snart!

Alice in WonderlandAlice in Wonderland, eller Alice i Eventyrland, som den heter på norsk, er ei herlig barnbok, og nå kommer den snart ut som film. 12. mars 2010 er satt som premieredato ifølge IMDB.com, mens traileren sier 5. mars samme år. Rollelista er fantastisk, og jeg nevner bare navn som Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Alan Rickman, Christopher Lee og Anne Hathaway… Toppen på kransekaka eller rosinen i pølsa er at det er Tim Burton som står for regien. Dette kan umulig bli en dårlig film, med andre ord.

I følge Dagbladet.no lages filmen også i 3D-versjon, og jeg legger ikke skjul på at jeg aller helst vil se den i dét formatet! Uansett, jeg gleder meg til den kommer!

Du kan se den usedvanlig kule traileren HER. Jeg fikk i hvert fall gåsehud da jeg så den!

3 kommentarer til «Alice i Eventyrland kommer som film snart!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *