True Blood på norsk!

For de av dere som digger vampyrer, hungrer etter flere bøker om dem, men som sliter med å lese engelsk, fortvil ikke! Nå har nemlig de tre første bøkene i Charlaine Harris’ serie om Sookie Stackhouse, som vi kjenner fra True Blood, endelig kommet ut på norsk! Titlene er som følger:

  1. Dødsjakt i Louisiana
  2. De udødeliges assistent
  3. De dødes klubb

Forlaget skriver følgende om første bok i serien:

Sookie Stackhouse jobber som servitør i en småby i Louisiana. Hun lever et rolig liv og har ingen kjæreste. Ikke fordi hun ikke er pen, for det er hun. Men Sookie har et problem: Hun hører hva andre tenker. Det gjør det vanskelig å treffe den rette. En dag møter hun Bill. Han er mørk og kjekk – og Sookie kan ikke høre et ord av hva han tenker. Han er mannen hun har ventet på hele livet!

Men Bill er en av byens forhatte vampyrer, og omgås noen av de mest blodtørstige i sin rase. Da en av Sookies kolleger blir myrdet og vampyrene mistenkes å stå bak ugjerningen, er hun redd for at hun kan bli den neste.

True BloodTrue BloodTrue Blood

7 kommentarer til «True Blood på norsk!»

  1. Det var på tide at de kom på norsk nå ja. Jeg har lest alle på engelsk selv, men har et par venninner som ikke orker å lese engelsk, men følger med True Blood 🙂

  2. Har kjøpt de til biblioteket på Haugenbok.no, som vi bruker mye hos oss. De er kjappe og gode. Sikkert flere nettbokhandler som har dem.

    MsJoplin: Hadde du giddet klikke på lenken hadde du funnet det ut ganske kjapt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *