Bokbloggturné…

Jeg er med på noe så spennende som en bokbloggturné! Og nå er jeg i gang med å lese augustboka: Hvis jeg blir av Gayle Forman. Har ikke kommet så langt enda, men jeg får bare føyse på, for om ei uke, mandag 17. august, er det min tur.

En liten smakebit fra boka:

Er jeg død?
Jeg må faktisk stille meg dette spørsmålet.
Er jeg død?
I førstningen er det liksom åpenbart at jeg er det. At den står-her-og-ser-greia er midlertidig, en pause før det skarpe lyset og de ser-livet-passere-i-revy-greiene som vil bringe meg dit jeg skal etterpå.

– fra Hvis jeg blir av Gayle Forman, s. 20

Følg med, følg med!

5 kommentarer til «Bokbloggturné…»

  1. Ladybug: Ei snau uke igjen.. 😉 Og takk. 🙂 Det var en del jobb, men jeg er fornøyd med resultatet.
    Aina: Jo, men de er jo ikke garantert positiv omtale av bøkene… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *