Harry Potter-film nr. 6.

Noen har sikkert lurt på hvorfor jeg ikke har skrevet om den nyeste Harry Potter-filmen. Jeg har egentlig ikke noe godt svar, jeg tror det eneste er mangel på inspirasjon. Selve filmen har jeg jo tross alt sett – hele tre ganger!

Første gang jeg så Harry Potter and the Half-Blood Prince (eller Harry Potter og Halvblodsprinsen, som den heter på norsk) var fredag 17. juli 2009 kl. 17.30. Det var med mange sommerfugler i magen jeg satte meg ned i den gode stolen på kinoen her i Hammerfest, og jeg gledet meg som en liten unge til julaften!

Allerede fra første tone strømmet ut i kinosalen fikk jeg gåsehud av den herlige filmmusikken. Jeg var med andre ord fjetret fra første sekund, og da filmen var over kunne jeg knapt tro at det hadde gått to og en halv time fra jeg satte meg ned. Filmen var spennende, mørk og herlig! Jeg har også stor sans for fargene i filmen, og kostymene var bare rett og slett fantastiske. Dette var virkelig bra saker!

Hadde det ikke vært for at jeg har ca. tusen bøker jeg må få lest først, hadde jeg nok satt i gang med å lese bøkene på nytt. Nå gleder jeg meg veldig til neste film!


YouTube-link

3 kommentarer til «Harry Potter-film nr. 6.»

  1. Jeg har dessverre ingen som vil gå sammen med meg på kino for å se den, så jeg får vente til den kommer på DVD. Gleder meg veldig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *