Momo går til teateret…

En av tingene jeg savner ved å ikke bo i Oslo er de fantastiske kulturtilbudene. Jeg tror ikke man skjønner hvor gode de er før man flytter vekk fra byen. (Heldigvis har vi noen her i Hammerfest også, men ikke på langt nær like mange).

Det var LeishaCamden som gjorde meg oppmerksom på at Michael Endes fantastiske bok Momo, eller Kampen om tiden nå settes opp som teaterstykke av 2. klasse på Teaterhøgskolen. På hjemmesidene deres sier de om stykket:

Dette er en forestilling om vennskap, tid og stort mot. Momo og vennene hennes merker at folk i byen får det mer og mer travelt og ingen har lenger tid til å leke, synge eller fortelle historier. Etter hvert oppdager Momo at det er noen iskalde Grå Agenter som står bak alt. De Grå Agentene stjeler menneskenes tid og Momo må stoppe dem.

Boka er en fantastisk fortelling, og jeg skulle veldig gjerne ha sett stykket. Ikke er det dyrt heller, bare 100,- kroner for voksne. Kanskje verdt å vurdere Oslo-helg for i løpet av sommeren (hvis jeg har tid)?

4 kommentarer til «Momo går til teateret…»

  1. Jeg skulle ønske jeg bodde i Oslo!! Michael Ende er en av de store favorittene 🙂

    Fin blogg du har, forresten! Har linka til deg fra min.

  2. Solgunn: Ikke sant?
    ziarah: Fikk inntrykk av at din blogg også var veldig fin. Skal lese mer i den når jeg kommer hjem. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *