Bøkene og meg…

Marielle har tagget meg, og jeg skal visst svare på noen bokspørsmål…

Hvilken bok leser du akkurat nå?

Som mange andre bokelskere leser jeg alltid flere bøker på samme tid. De to jeg nok bruker mest tid på akkurat nå er Cuban Heels av Emily Barr og Drømmehjerte av Cecilia Samartin.

Hvor liker du best å lese?

Jeg kan lese ca overalt, men et av favorittstedene er helt klart på kafé. Det er noe med atmosfæren, samt det å på en måte være alene, men ikke alene på samme tid. Dessuten er det sjeldent forstyrrelser på kafé.

Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert?

Hm… Ingen jeg har sterkt ønske om at skal bli filmatisert, men skulle gjerne sett at Queen of the Damned av Anne Rice fikk en ny filmatisering. Den som ble laget er så hårreisende dårlig at man kan grine av mindre.

Hva er favorittboken din?

Neverwhere av Neil Gaiman.

Hva synes du er den fineste forsiden på en bok?

Har nok ingen favoritt… Mange fine.

Ja, og så skulle jeg tagge tre stykker… Hum… Okei, jeg tagger Hans Petter (søt hevn), ziarah og Caroline.

5 kommentarer til «Bøkene og meg…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *